Lilla Teatern

LILLA TEATERN

Bli medlem i Lilla Teatern

Varmt välkommen till vår inkluderande gemenskap!

 

Lilla Teatern välkomnar alltid nya medlemmar. Som medlem kan du delta i all verksamhet inom föreningen såsom att spela teater, medverka i workshops, medlemsmöten, cafékvällar och naturligtvis årsmöten som hålls i februari varje år. Den mesta aktiviteten sker i de olika fria grupperna. Detta ger stor frihet, men också ett gemensamt ansvar att hjälpas åt och bidra till Lilla Teaterns vardag och framtid.

 

Vi är en förening av generösa entusiaster. Har man frågor eller söker personer för olika uppgifter så kan man alltid fråga och någon kan alltid komma med ett tips eller en kontakt. Du är också välkommen att starta eller hålla i egen verksamhet. Som aktiv grupp finns möjlighet att för en kraftigt reducerad kostnad hyra någon av Stenkrossens båda scener – inklusive teknisk utrustning för ljud och ljus. Vidare så ges ni exponering via Lilla Teaterns hemsida – såväl som grupp och som era föreställningar. Lilla Teatern har även börjat bygga upp ett eget manusarkiv vilket endast är tillgängligt för medlemmar.

 

I medlemsavgiften ingår medlemskap i ATR, Amatörteaterns Riksförbund. Läs mer om Lilla Teaterns olika medlemstyper nedan! 

 

Är du intresserad av att bli medlem i Lilla Teaterns verksamhet? Maila info@lillateatern.nu

Aktiv medlem

En aktiv medlem innebär en individ som skådespelar eller regisserar i teaterverksamhet inom Lilla Teatern. 

Avgift: 350 kr/termin*

Ungdomsgruppen: 800 kr/termin*

Stödmedlem

En stödmedlem innebär en individ som stödjer Lilla Teaterns verksamhet som exempelvis sminkös eller tekniker. Stödmedlemmar innefattar även de som ekonomiskt stödjer verksamheten regelbundet.

Avgift: 75 kr/termin*

* = Terminerna inom verksamheten avser 1 januari–31 juli samt 1 augusti–31 december.